Ketu do vihen lajmerimet qe keni sipas deshires.

Mirëserdhët në agjensinë turistike Fani Travel & Tours


Agjensia jonë është e vecantë nga të tjerët sepse u sjell klientëve kënaqësinë për të shijuar vendet më të bukura të natyrës dhe kulturës Shqipëtare dhe vendeve të huaja rreth saj. Ne ofrojmë guida turistike nëpër gjithë territorin e Shqipërisë dhe rreth saj. Guidat si natyrë janë sezonale dhe stafi i Fani Travel & Tours ka experiencën e duhur për tju shoqëruar në cdo guidë turistike. Agjensia jonë përgatit gjithcka nevojitet për tju siguruar shijimin e paharruar të udhëtimit tuaj. Cdo informacion i nevojshëm si dokumentat për udhëtim, linjat e transporteve, hotelet, ushqimi, lavanderia dhe madje parkimet e kamperave do ta gjeni gati nga stafi jonë.

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur tju asistojmë sic ka hije mikpritja Shqipëtare.

OFERTA

     
  • Kurseni 43%
Podgorice Cetinje
35.00 20.00
       
  • Kurseni 36%
Strugë-Ohër
55.00 35.00
 
 
  • Kurseni 33%
Guide to Lura
90.00 60.00
   
  • Kurseni 32%
STAMBOLL & SELANIK
145.00 99.00
   
  • Kurseni 31%
Voskopojë
65.00 45.00
   
  • Kurseni 29%
Guida e Selanikut
125.00 89.00