GUIDA NË KOSOVË

 Takim me grupin dhe nisem per ne  Kosove . Pas mberritjes vizite  turistike ne qytet. Prishtina -  Pikat kryesore , per...

+


Prishtinë
60.00   45.00

Prishtine   Dita e pare Nisja nga Tirana ne drejtim te  Prishtine  . Takimi me grupin dhe nisja me autobuz...

+

Rugove
  Na kontaktoni për cmimin