GUIDA NË MAQEDONI

Mavrovë
  35.00

Dita e Parë. Takimi dhe nisja në orën 06:30 nga Tirana duke iu drejtuar pikës doganore të Qafëthanës dhe pas...

+

Strugë-Ohër
55.00   35.00

Program i guides STRUGE -  OHER Dita I nisja nga Tirana per ne Struge Nisja me autobus ne itinerarin Tirane – Qafe Thane -...

+