Get Adobe Flash player

Guida në STAMBOLL

SELANIK – STAMBOLL –SOFIE 4 NETE – 5 DITE


DITA E PARE : Nisja nga Tirana ( ne oren 06 30 ) per ne piken kufitare te Kapshtices  ku do te ndalojme per kafe. Pas mbarimit te procedurave  kufitare e doganore kalimi ne territorin e  Greqise . Dreka  e lire individuale ne varesi te kohes diku gjate rrruges . Vazhdimi i rruges drejt hotelit ne Selanik akomodimi  dhe darka ne hotel ,  mberritja pasdite vone ne plan vizite  ne qendren tregtare Kompas ( obsionale) .

DITA E DYTE : Mengjesi buffet : 8.00 – 9.00 Nisja nga hoteli : 9.30 . Mengjesi ne hotel. Me pas nen drejtimin e guides do te vizitojme : Kullen e Bardhe, Kishen e Shen Dhimitrit, monumentin e Aleksandrit te Madh, Kalane . Pas vizites behemi gati per rruge drejt Turqise . Udhetimi nga Selaniku ne Stamboll 600 km pas mberritjes ne Stamboll akomodimi dhe darka ne hotel . Pas darke vajtje ne kodren e te dashuruarve ku dhe do shijohet nje pamje mahnitese e Stambollit naten

DITA E TRETE : Mengjesi buffet : 7.30 – 8.30

- Nisja nga hoteli nen drejtimin e guides : 8.45

- City Tour : 8.45 – 11.30 Vizita ne Stamboll me guide ne gjuhen

shqipe Blue Mosque, Hagia Sophia, Hippodrome, Grand Covered

Bazaar, palace of Topkapı dhe Mosque of Soliman etj.

- Bosphorus Tour : 12.00 – 14.00 ( Opsionale extra pagese)

- Camlıca Hill Tour and Dreka ( Opsionale extra pagese) : 14.30

- Kthim ne Hotel : 18.00       - Kohe e lire.

DITA E KATERT :

- Mengjesi buffet : 8.00 – 9.00

- Nisja nga hoteli : 9.30

- Shopping :10.00 – 12.30 shopping ne nje nga shopping

center me te medha. Do te keni 50% discount ne kete shopping center

nga Kader Universal Foreign Trade&Tourism Com.

- Vazhdojme me turin drejt Sofies .

DITA E PESTE: Mengjesi buffet : 8.00 – 9.00   Nisja nga hoteli : 9.30 Me pas nen drejtimin e guides do te vizitojme : Vizite e  sheshit te parlamentit, katerdrales, memoriali i Aleksander Nevilsit, kisha e ST Nikolles etj.  Pas turit turistik te qytetit   behemi gati te nisemi drejt kufirit maqedonas do te bejme dhe nje ndalese ne Shkup  dhe me pas drejt Tiranes Dreka  ne varesi te kohes. Obsionale dhe (shkupi per te mos humbur kohe gjate rruges ).  Pas procedurave kufitare hyme ne teritorin Shqipetare .

NE PAGESE PERFSHIHEN:

  • Transporti me autobuz komod.
  • 4 nete akomodim ne hotel me 3 * dhe 4 *.
  • Mengjesi, darka per te gjitha ditet e qendrimit.
  • Guida dhe shetitje me autobuz komod ne dispozicion.
KOSTO PER PERSON 225 EURO