• Kurseni 22%

GUIDE STUDENTORE


Cmimi i mëparshëm: 45.00  

35.00

Ju kurseni: 10.00 (22%)
Guida Studentore
+

Nga Marsi fillojme guidat per  PENSIONISTET GJIMNAZET DHE STUDENTET  . 

Guidat do jen perseri ekonomike si cdo vit per grupe nga 45 persona . 

Guidat  jane ne destinacione te ndryshme si me poshte . 

STRUGE OHER MAVROVE                                             35 euro per person PAKETA HB 1 nate 2 dite

ELBASAN POGRADEC KORCE                                       35 euro per person .PAKETA HB 1 nate 2 dite 

SHKODER KOTORR BUDVA ULQIN                                 35 euro per person .PAKETA HB 1 nate 2 dite 

PODGORICE CETINJE BUDVA ULQIN                              40 euro per person .PAKETA HB 1 nate 2 dite 

PRIZREN GJAKOVE VALBONE                                        35 euro per person .PAKETA HB 1 nate 2 dite  

 

Paketat jane te gjitha me nje nate qendrim ne kete pakete perfshihet 

Transport vajtje ardhje 

Akomodim ne hotel  

Ushqimi perfshin mengjesin dhe darken 

kjo ne nje menu baze per te gjithe .