• Kurseni 14%

Guida në Dubrovnik


Cmimi i mëparshëm: 99.00  

85.00

Ju kurseni: 14.00 (14%)
Guida-Dubrovnik
+

GUIDA   DUBROVNIK


Dita e pare

Nisja nga Tirana

Ndalese ne piken kufitare-Muriqan

Pushim ne Budva ne Shen Stefan

Mberritja ne Dubrovnik, akomodimi ne hotel

Darka ne hotel dhe me pas shetitje ne zonen bregdetare te Qytetit.

 

Dita e dyte

Mengjesi ne hotel me pas,  turi ne qytetin e vjeter, shoqeruar nga guida

Vizite ne monumentet kryesore te Dubrovnikut

Vizite ne Kalane e lashte, Vizite ne uren e Franjo Tudjman, vizite ne qytetin e vjeter

Dreka sipas deshires

Kthimi ne hotel

Darka ne hotel

Mbremje e lire per argetim ne qytet.

 

Dita e trete

Mengjesi ne hotel, dhe behemi gati per kthimku do te ndalojme gjate rruges.

Ndalesa e pare ne Kotorr.

Dreka sipas deshires.

Kthimi ne Tirane  ne mbremje vone dhe fundi i sherbimit tone.

 

Perfshihet ne cmim:

-Akomodimin ne hotel me 4*** per  2 nete 3 DITE

-Sherbimi HB (mengjeset + darkat )

-Transporti me autobus komod