• Kurseni 18%

Guida në Medjugore


Cmimi i mëparshëm: 120.00  

99.00

Ju kurseni: 21.00 (18%)
Guida-Medjugore
+

      

                GUIDA MEDJUGORE                                     

 

                                           

 

Dita e pare  

Nisja nga Tirana me autobuz komod drejt pikes kufitare te Hanit te Hotit. Pas  praktikave kufitare, nisja drejt  qytetit  te Podgorices, vazhdimi drejt Nikshiqit, ku do te ndalohet per dreke. Me pas nisja drejt kufirit boshnjak e me pas, drejt Sarajeves. Pasdite vone, mberritja dhe akomodimi ne hotel. Darka ne hotel. Pas darke mund te shfrytezoni ambientet e hotelit ose nje mbremje te kendshme ne qytet (opsionale).

Dita e dyte

 Mengjesi ne hotel. Me pas, vizite ne piken e fameshme turistike Vredho Bosnia. Duke vazhduar me viziten ne tunelin e luftes 92’- 96’. Me pas, shetitje ne pjesen e vjeter te qytetit te Sarajeves, ku do te vizitohet Bashcarshia e madhe historike, xhamia e Beut, katedralja, shtepia Svrzo, Sinagogu etj. Mbas vizitave, shetitje e lire ose shopping.

 

Dita e trete

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit, nisja drejt qytetit historik te Mostarit, ku do shikojme dhe uren e famshme stari most.  Dreka e lire . Vazhdimi i rruges drejt Medjogores . Pas shetitjes ne malin e shenjte ku eshte shfaqur Shen Maria behemi gati per tu kthyer ne Tirane . Ndalesa te shkurta per kafe. Ne darke vone mberritja ne Tirane

 

Ne pakete perfshihet:

 

Hoteli 3* me mengjes .

Udhetimi me autobuz komod.

Shoqerues per te gjitha ditet e qendrimit.

Sig. shendeti ne udhetim .

Guida sipas programit..

Vizite   Budva (Mal i zi ) - Medjugorje (Bosnje - Herzegovine) - Kroaci ( Dubrovnik)