Mavrovë


 

35.00

Mavrovë
+

Dita e Parë.

Takimi dhe nisja në orën 06:30 nga Tirana duke iu drejtuar pikës doganore të Qafëthanës dhe pas procedurave i drejtohemi qytetit të Dibres se Madhe. Pasi lëmë pas qytetin e Strugës vazhdojmë rrugën përgjatë Lumit Drin në një peisazh me gjelbërim dhe një natyrë të mrekullueshme që na shoqëron në të gjithë udhëtimin. Mbërritja në qytetin e Dibres dhe pas një vizite të shkurtër dhe pas shijimit të një kafeje në lokalet në qendër, vazhdojmë rrugën drejt qendrës më të njohur të skive në Maqedoni, Mavrovo. Mbërritja në zemër të resortit Mavrove, mundësi argëtimi në ambjentet e resortit ku mund të shijoni kënaqësinë e xhiros me teleferik apo te skijoni në pistat e shumta të malit Bistra. Mbasdite vonë akomodimi në hotel në Struge. Darka në hotel me muzikë live shqiptare.

Dita e Dytë.

Mëngjesi në hotel dhe më pas nisja për në qytetin e Struges. Vizitë e Pazarit te Vjeter dhe shëtitores përgjatë Lumit Drin dhe më pas nisja për në Oher. Mbërritja në Oher ku kemi mundësi të vizitojmë qendrën e qytetit me monumentin e Shen Klementit, vizitë në Muzeun Etnografik Robevci, Kishen e Shen Sofise, Kishen e Shen Klementit, Kishen e Pantelejmonit, Amfiteatrin, Klalane e Samuelit etj. Mundësi dhe kohë e lirë për kafe ose shoping, sipas dëshirës dhe më pas nisja drejt pikës turistike të Shen Naumit. Pas mbërrijes, vizitë e Manastirit dhe ambjenteve përreth burimeve të Liqenit te Ohrit. Nisja për në rrugën e kthimit, me ndalesa përgjatë rrugës, mbrritja në Tirane. Fundi i programit.

 

Në cmim përfshihen:

  • Akomodimi në Hotel  me mëngjes dhe darkë.

  • Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.

  • Pagesat rrugore dhe doganore.

  • Shoqëruesi i agjensisë përgjatë gjithë udhëtimit.

Në cmim nuk përfshihen:

 

  • Pagesat e telefonit, pijeve në bare ose restorantin e Hotelit.

  • Drekat.

  • Pagesat për hyrjet në muze ose në pikat turistike ku aplikohet pagesë.