Prishtine - Peje - Prizren - Gjakovë


 

60.00

Prizren-Gjakovë
+

 Takim me grupin dhe nisem per ne  Kosove .

Pas mberritjes vizite  turistike ne qytet.

Prishtina - Pikat kryesore , per t`u vizituar:

Statujen e Gjergj Kastriotit – Skenderbeut

Muzeu Kombetar - zone e trashegimise kulturore, sipas UNESCO-s

Teatri Kombetar

Statuja e Nene Terezes

Zonen Universitare dhe shenjen Kolosale  “NEWBORN” –  te ndertuar per perkujtimin e Pavaresise se Kosoves

Biblioteken publike kombetare .

mbremje e organizuar ne klabet e Prishtines

Pas mengjesit ne hotel. Nisemi drejt qytetit te