• Kurseni 36%

Strugë-Ohër


Cmimi i mëparshëm: 55.00  

35.00

Ju kurseni: 20.00 (36%)
Strugë-Ohër
+

Program i guides STRUGE -  OHER

Dita I nisja nga Tirana per ne Struge


Nisja me autobus ne itinerarin Tirane – Qafe Thane - Struge, akomodim
ne hotel. Pasdite vizite ne qytetin e Struges . Darka dhe nata ne hotel.


Dita II. Oher 

Pas mengjesit ne hotel do te nisemi per ne Oher, vizite ne Kalane e qytetit,e
cila njihet qe nga shekulli III para Krishtit. Ne shekullin X-te ajo u be
vendbanimi i Cezar Samuel dhe u njoh si Kalaja e Samuelit. Vizite ne
Teatrin Antik qe gjendet poshte Kalase ,ne qender te qytetit te vjeter,
i cili eshte ndertuar ne shekullin e II Para Krishtit dhe ne qendren e
pazarit te vjeter,mundesi per shopping ,ne pasdite vone  nisja me autobus dhe kthimi ne Tirane. 

Cmimi i publikuar per person NE CMIM JANE TE PERFSHIRA:

· 1 nate qendrim ne hotel 3*

· Udhetimi me Minibus

· Mengjes dhe darka ne hotel.

· Shoqeruesi dhe guida

 


CMIMI PER PERSON 50 EURO 1 NATE 2 DITE