• Kurseni 31%

Voskopojë


Cmimi i mëparshëm: 65.00  

45.00

Ju kurseni: 20.00 (31%)
Voskopojë
+

Guida ne Voskopoje

Guida per ne voskopoje   behet cdo fundjave  .

Ne Guiden tone jane te perfshira duke filluar nga Transporti, Ushqimi Mengjezi – Darka, Fjetja, Guida neper male, duke ju shoqeruar dikush qe njeh mire zonen dhe historine e saj . Nisja behet ne mengjes heret  nga Tirana ora 6.00 gjate rruges do te bejme  disa  ndalesa ne vajtje. Qendrimi do te behet ne Hotel AKADEMIA NE VOSKOPOJE .

 

Dita e pare

Nisja ne oren 7.00  te mengjesit nga Tirana .

Ne drejtim te  Korces  pasi udhetojme per rreth 2 ore e 30min me makine mberrijme ne Pogradec do te bejme dhe ndalesen e pare  per kafe .

Me pas do ti drejtohemi  Korces e ne fund drejt Voskopojes  ku dhe do te  akomodohemi .

Gjate  rruges kemi mundesine te shikojme bukurine e natyres  qe i ka dhuruar  kesaj zone.

Pas  mberritjes ne hotel  do te akomodohemi ne dhoma .

Pas mberritjes kemi kohe 1 ore qe te behemi gati per te vizituar fshatin turistik dhe historine e tij .

Ne mbremje ,mund te bejme disa lojra popullore , si domino, letra ose ide te tjera sipas deshires se grupit.

Kemi mundesine gjithashtu  te krijojme dhe pak atmosfere muzikore. Kjo e fundit Opsionale ne baze te kerkeses.

 

Dita e dyte

Pas mengjesit do te vazhdojme guiden do e vazhdojme me shetitije ne pyll dhe eksplorimin e tij

Deri ne dreke ku dhe me pas do te pergatitemi per dreken dhe pas saj do te nisemi per ne Tirane.

Gjate kthimit do te ndalojme ne qytetin e Serenatave per nje guide te qytetit dhe me pas drejt Tiranes  .

Mberritja ne mbremje vone e parashikuar ne ora 21 .00 kjo gjithnje ne varesi te grupit opsionale .

 

Perfshihet Ne Guiden tone jane te perfshira :

Transporti .

Ushqimi Darka e se Shtunes , Mengjez i se djeles

Fjetja.

Guida .

 

Keshilla: Ju keshillojme  qe per nje guide te tille duhet te marrim veshje sportive dhe atlete

me vete duke pasur parasysh qe e gjithe guida behet ne zone te veshtir malore .

 

P.s: 

Pijet alkolike dhe kafja ekspres  nuk perfshihen ne kete kosto ato mund te merren me vete ose te porositen aty kundrejt nje pagese.

KESHILLA

Ju keshillojme  qe per nje guid te tille duhet te merrni veshje sportive dhe atlete ,

kapele ne sezon vere , duke pasur parasysh qe e gjithe guida behet ne zone te veshtire  malore

ne sezon Vere  duke mos harruar dhe nje xhakete ose dicka tjeter per ne darke pasi eshte me fresk.

 

Kostoja e kesaj Guide per nje fundjave kushton 55 € personiGuida ne Voskopoje

Guida per ne voskopoje   behet cdo fundjave  .

Ne Guiden tone jane te perfshira duke filluar nga Transporti, Ushqimi Mengjezi – Darka, Fjetja, Guida neper male, duke ju shoqeruar dikush qe njeh mire zonen dhe historine e saj . Nisja behet ne mengjes heret  nga Tirana ora 6.00 gjate rruges do te bejme  disa  ndalesa ne vajtje. Qendrimi do te behet ne Hotel AKADEMIA NE VOSKOPOJE .

 

Dita e pare

Nisja ne oren 7.00  te mengjesit nga Tirana .

Ne drejtim te  Korces  pasi udhetojme per rreth 2 ore e 30min me makine mberrijme ne Pogradec do te bejme dhe ndalesen e pare  per kafe .

Me pas do ti drejtohemi  Korces e ne fund drejt Voskopojes  ku dhe do te  akomodohemi .

Gjate  rruges kemi mundesine te shikojme bukurine e natyres  qe i ka dhuruar  kesaj zone.

Pas  mberritjes ne hotel  do te akomodohemi ne dhoma .

Pas mberritjes kemi kohe 1 ore qe te behemi gati per te vizituar fshatin turistik dhe historine e tij .

Ne mbremje ,mund te bejme disa lojra popullore , si domino, letra ose ide te tjera sipas deshires se grupit.

Kemi mundesine gjithashtu  te krijojme dhe pak atmosfere muzikore. Kjo e fundit Opsionale ne baze te kerkeses.

 

Dita e dyte

Pas mengjesit do te vazhdojme guiden do e vazhdojme me shetitije ne pyll dhe eksplorimin e tij

Deri ne dreke ku dhe me pas do te pergatitemi per dreken dhe pas saj do te nisemi per ne Tirane.

Gjate kthimit do te ndalojme ne qytetin e Serenatave per nje guide te qytetit dhe me pas drejt Tiranes  .

Mberritja ne mbremje vone e parashikuar ne ora 21 .00 kjo gjithnje ne varesi te grupit opsionale .

 

Perfshihet Ne Guiden tone jane te perfshira :

Transporti .

Ushqimi Darka e se Shtunes , Mengjez i se djeles

Fjetja.

Guida .

 

Keshilla: Ju keshillojme  qe per nje guide te tille duhet te marrim veshje sportive dhe atlete

me vete duke pasur parasysh qe e gjithe guida behet ne zone te veshtir malore .

 

P.s: 

Pijet alkolike dhe kafja ekspres  nuk perfshihen ne kete kosto ato mund te merren me vete ose te porositen aty kundrejt nje pagese.

KESHILLA

Ju keshillojme  qe per nje guid te tille duhet te merrni veshje sportive dhe atlete ,

kapele ne sezon vere , duke pasur parasysh qe e gjithe guida behet ne zone te veshtire  malore

ne sezon Vere  duke mos harruar dhe nje xhakete ose dicka tjeter per ne darke pasi eshte me fresk.

 

Kostoja e kesaj Guide per nje fundjave kushton 55 € personiGuida ne Voskopoje

Guida per ne voskopoje   behet cdo fundjave  .

Ne Guiden tone jane te perfshira duke filluar nga Transporti, Ushqimi Mengjezi – Darka, Fjetja, Guida neper male, duke ju shoqeruar dikush qe njeh mire zonen dhe historine e saj . Nisja behet ne mengjes heret  nga Tirana ora 6.00 gjate rruges do te bejme  disa  ndalesa ne vajtje. Qendrimi do te behet ne Hotel AKADEMIA NE VOSKOPOJE .

 

Dita e pare

Nisja ne oren 7.00  te mengjesit nga Tirana .

Ne drejtim te  Korces  pasi udhetojme per rreth 2 ore e 30min me makine mberrijme ne Pogradec do te bejme dhe ndalesen e pare  per kafe .

Me pas do ti drejtohemi  Korces e ne fund drejt Voskopojes  ku dhe do te  akomodohemi .

Gjate  rruges kemi mundesine te shikojme bukurine e natyres  qe i ka dhuruar  kesaj zone.

Pas  mberritjes ne hotel  do te akomodohemi ne dhoma .

Pas mberritjes kemi kohe 1 ore qe te behemi gati per te vizituar fshatin turistik dhe historine e tij .

Ne mbremje ,mund te bejme disa lojra popullore , si domino, letra ose ide te tjera sipas deshires se grupit.

Kemi mundesine gjithashtu  te krijojme dhe pak atmosfere muzikore. Kjo e fundit Opsionale ne baze te kerkeses.

 

Dita e dyte

Pas mengjesit do te vazhdojme guiden do e vazhdojme me shetitije ne pyll dhe eksplorimin e tij

Deri ne dreke ku dhe me pas do te pergatitemi per dreken dhe pas saj do te nisemi per ne Tirane.

Gjate kthimit do te ndalojme ne qytetin e Serenatave per nje guide te qytetit dhe me pas drejt Tiranes  .

Mberritja ne mbremje vone e parashikuar ne ora 21 .00 kjo gjithnje ne varesi te grupit opsionale .

 

Perfshihet Ne Guiden tone jane te perfshira :

Transporti .

Ushqimi Darka e se Shtunes , Mengjez i se djeles

Fjetja.

Guida .

 

Keshilla: Ju keshillojme  qe per nje guide te tille duhet te marrim veshje sportive dhe atlete

me vete duke pasur parasysh qe e gjithe guida behet ne zone te veshtir malore .

 

P.s: 

Pijet alkolike dhe kafja ekspres  nuk perfshihen ne kete kosto ato mund te merren me vete ose te porositen aty kundrejt nje pagese.

KESHILLA

Ju keshillojme  qe per nje guid te tille duhet te merrni veshje sportive dhe atlete ,

kapele ne sezon vere , duke pasur parasysh qe e gjithe guida behet ne zone te veshtire  malore

ne sezon Vere  duke mos harruar dhe nje xhakete ose dicka tjeter per ne darke pasi eshte me fresk.

 

Kostoja e kesaj Guide per nje fundjave kushton 55 € personi