Rreth Nesh

 QELLIMI YNE !

Te promovojme  Turizmin Shqiptar , te krijojme nje kulture te re ne kete fushe , te krijojme nje menyre te re te jetuarit ne formen me te shendetshme te saj .
Te perkrahim njohjen e vlerave Historike dhe Kulturore te vendit tone.
Te sjellim prane nesh sa me shume te huaj dhe shqiptare qe jetojne jashte  saj per te pare dhe per te njohur vendin e tyre te origjines. 
Te prezantojme sa me shume vende te pa eksploruara .
Me ndihmen tuaj dhe te gjithe miqve tane shpresojme tja dalim mbare ashtu sic ja kemi dalur deri me tani.
Wir laden Sie ein, Neues zu entdecken in diesem faszinierend vielfältigen Land mit seinen zahlreichen Naturschutzgebieten.
Mit Recht wird es “das letzte Geheimnis Europas” genannt.
 

You are invited , to discover  Last legend Balkans