• Kurseni 38%

GUIDE DITORE NE BENJE TE PERMETIT CDO TE DIELE


Cmimi i mëparshëm: 25.00  

15.50

Ju kurseni: 9.50 (38%)
Banjat Termale të Bënjes-PERMET
+

GUIDE DITORE NE BENJE TE PERMETIT CDO TE DIELE
Banjat Termale të Bënjes-PERMET
Të dielën 02 Qershor  Rezervoni tani :042467594
Instagram : DM fani.travel.tours
Facebook: Fani Travel Tours
Email: info@fanitravel.com
☎:695757133

Programi :

Nisemi në orën 06:30 am nga Tirana . Vend takimi prame zyres tone .
Ndalesë të shkurtër për kafen e mëngjesit gjatë rrugës .
Mberrijme pranë banjave termale dhe vazhdojmë ecjen drejt Kanioneve të Langaricës. 
Personat mund të rrijnë të çlodhen dhe të lahen në vaskat termale ku më pas do të bashkohet dhe pjesa tjetër e grupit pas eksplorimit .
Kthehemi nga eksplorimi dhe pushojmë e lahemi tek banjat termale sipas dëshirës ( banjat e lëkurës , të stomakut dhe të reumatizmës) 
Këto janë ujëra të cilat shquhen për vetite kurative te shëndetit .
Më pas vazhdojmë vizitën në qendër të qytetit të Përmetit, bëjmë një ndalesë të shkurtër ne zonen pedonale.
Para se të vazhdojmë rrugëtimin për në Tiranë ndalojmë ne Gryke te Kelcyres për të pirë kafe ose ngrënë. 
Gryka e Këlcyrës ofron nje pamje mbreslënëse të shkëmbinjëve , lumit dhe natyrës .
Nisemi në Tiranë rreth ores 18:00
Kthimi në Tiranë rreth orës 21:30 

Në cmim 1.900 lekë/personi përfshihet :
Transporti (Furgonë komodë)
Guida
Cfarë duhet të keni me vete :
Cantë shpine
Rroba sportive
Atlete
Ushqim
Ujë
Rroba plazhi Krem plazhi
Syze & kapele
Shapka
Ky tur është i përshtatshëm për të gjithë personat që gëzojne shëndet të mirë . 
Personat që kanë probleme me shëndetin dhe nuk u rekomandohet larja në llixha nuk duhet të lahen ne Banja
Ecja në kanion do të bëhet në varësi të mundësive të grupit rreth 1 orë e 30 min vajtje - ardhje .
Sigurohuni që gjatë gjithë udhëtimit të ruajmë dhe të mbajmë pastër ambjentin .

NE CMIM PERFSHIHET
*TRANSPORTI ME MINIBUS/AUTOBUS KOMOD

*SHOQERUES GJATE GJITHE UDHETIMIT

 

SHENIM

AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

► PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITË PARA.

► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.